Comunicat DGASPC Timiș – curs asistent maternal

Directia  Generală  de  Asistență  Socială și Protecția  Copilului Timiș,  partener  în cadrul proiectului   “TEAM   UP:  Progres în calitatea îngrijirii   alternative a  copiilor”,  cod 127169,  cofinanțat  din Fondul Social  European  prin Programul  Operațional  Capital  Uman 2014-2020, al cărui  beneficiar  este  Autoritatea  Națională  pentru  Protecția  Drepturilor  Copilului și Adoptie, continuă  campania  de  recrutare  și identificare  de  persoane  interesate  să exercite  profesia de asistent maternal profesionist.

Astfel, Directia  Generală  de  Asistență  Socială și Protecția  Copilului Timiș organizează un nou curs de  formare a asistenților  maternali  profesioniști. Asistentul maternal profesionist este persoana fizică, atestată în condițiile  legii, care asigură, prin activitatea  pe care o desfășoară la domiciliul  său, creșterea, îngrijirea și educarea,  necesare  dezvoltării  armonioase  a copiilor  pe care îi primește în plasament sau în încredințare.

Persoanele interesate  sunt așteptate pentru a depune o cerere de evaluare la Registratura de la sediul DGASPC Timiș,  P-ța Regina Maria,  nr. 3, Timișoara. Cererile pot fi depuse Ia Registratura DGASPC Timiș până la sfârșitul lunii februarie 2020.

Amănunte aici:

Comunicat de presa DGASPC Timiș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pages

Follow by Email