Comunicat privind semnarea contractului de finanțare PNRR pentru „Renovare energetică moderată bloc sat Bărăteaz, comuna Satchinez, județul Timiș”

COMUNICAT DE PRESĂ

,,PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!″

Primăria Comunei Satchinez, anunță semnarea contractului de finanțare nr. 20878/20.-2.2023 pentru proiectulC5-A3.1-2201, intitulat “RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ BLOC SAT BARATEAZ, COMUNA SATCHINEZ, JUDETUL TIMIS″, Componenta 5 -Valul Renovării , Axa 1 – Schema de granturi pentru eficiența energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamilale, Operațiunea A3 – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale, apelul de proiecte de Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale PNRR/2022/C5/2/A3.2/1, runda 2.

Perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni, în perioada 10.03.2023 și 10.03.2026. Obiectivulgeneral al proiectului este Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale, respectiv renovarea integrată a clădirilor rezidențiale multifamiliale (eficiență energetică și consolidare seismică) în Comuna Satchinez, județul Timiș. Obiectivul specific al proiectului este Renovarea energetică moderată sauaprofundată a 1 bloc locuințe multifamiliale din localitatea Barateaz, comuna Satchinez, județul Timiș, care vizează o suprafață desfășurată de 847,38 mp.

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile a Proiectului este 992.792,62 lei, valoarea eligibilă din PNRRfără TVA este 834.279,51 lei și valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR este 158.513,11 lei.

Investiția este finanțată în cadrul componentei C5 – Valul Renovării, care propune 2 reforme și 4 categorii principale de investiții cu scopul de a implementa modificări legislative și programe precum și un fond de renovare a clădirilorpublice, rezidențiale și patrimoniu, respectiv R1 – Realizarea unui cadru normativ simplificat și actualizat care să sprijine implementarea investițiilor în tranziția spre clădiri verzi și reziliente și R2- Cadru strategic, normativ și procedural care să sprijine reziliența seismică a fondului construit.

Persoana de contact: Rabontu Maria Telefon: 0256 379 500

Email: office@satchinez.ro

Comunicatul poate fi descărcat aici:

Comunicat bloc Bărăteaz

sau vizualizat aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pages

Follow by Email