Referitor: contracte de delegare a gestiunii prin concesiune a serviciilor de colectare-transport al deșeurilor din zona 1 Timișoara,  jud. Timiș – activitate contractare

Urmare a demersului întreprins de către operatorul de colectare-transport a deșeurilor Retim Ecologic Service SA în cursul zilei de ieri, 04.12.2019, în cadrul căruia acesta a comunicat fiecărei UAT din Zona 1 adrese separate legate de gospodăriile cu care nu a încheiat contracte pentru colectarea deșeurilor, vă informăm că am solicitat clarificări operatorului cu privire la modalitatea de desfășurare a activității de contractare-identificare a utilizatorilor serviciului de salubritate fără contract din localitatea dvs.cu privire Ia modalitatea de calcul a contravalorii facturii pe care urmează să o solicite Ia plata din bugetul local.

În cazul în care aveți observații vizavi de adresele primite, vă rugăm să ni le comunicați. Totodata, vă rugăm ca în cazul în  care doriți să corespondați cu operatorul pentru eventuate clarificări să asigurați transparența în raport cu ADID Timiș.

Anunț ADID 5 decembrie 2019

Anunț ADID către Retim 5 decembrie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pages

Follow by Email